avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura

Buna ziua.Fiul meu are 14ani și 7 luni.la vara vrea sa plece la fratele lui în Austria..și îmi trebuie procura de la tara lui pt a ieși din țară și cât este valabilă procura..!?? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 21:03, 30 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit dispozițiilor Convenţiei de la Haga din 25 octombrie 1980 cu privire la aspectele civile ale răpirii internaţionale de copii, în situația în care se refuză înapoierea minorilor, pot fi sesizate autoritățile române cu o Cerere de înapoiere.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
Alexandra Dogaru , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare copii KRMN2019 KRMN2019 Buna seara. Fratele meu si sotia lui au decis sa se desparta, urmand sa se depuna actele de divort. Ea a insistat foarte mult ca el sa ii faca o procura sa ... (vezi toată discuția)
Mutare minor in germania dianagermania2020 dianagermania2020 Buna ziua! Este adevarat ca, conform noului cod civil, daca eu m-am mutat in Germania si aduc cu mine fetita minora, in varsta de 9 ani, doar cu procura de ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala de copii CorinaCristinne CorinaCristinne Buna seara, se da urmatoarea situatie: sotie, cetatean roman, sotul, cetatean turc. Au locuit 2 ani impreuna in Turcia, in 2014 s-a nascut o fetita, care are ... (vezi toată discuția)