avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietate privata.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietate privata.

Buna ziua! O intrebare delicata. Detin un loc de parcare proprietate privata ( terenul este proprietatea mea pentru care platesc taxe si impozite, delimitat cu vopsea), iar cand ajung acasa, gasesc o alta masina parcata, fara numar de telefon in geam. Cum rezolv situatia si cui ma adresez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:46, 1 Martie 2020
În mod normal Politia Comunitară ar putea aplica sancțiuni în.astfel de cazuri.
Se deplaseaza doar in cazul in care locul de parcare este inchiriat de la primarie. Al meu fiind proprietate privata, nu intra in competenta lor. Asta spun ei! Exista baza legala in care ei sunt obligati sa vina?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare proprietate privata (intabulat, nu inchiriat adp) marianpopescu1 marianpopescu1 O intrebare simpla la care n-am gasit inca un raspuns concret si punctual. Ce se poate face daca cineva ocupa un loc de parcare proprietate privata (nu ... (vezi toată discuția)
Bani perceputi ilegal pentru parcare lovy8519 lovy8519 In fata blocului este o parcare marcata si numerotata insa fara placute inscriptionate cum ca parcarea este interzisa sau inchiriata ADP. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ocupat. care este legea aplicabila? Admin Admin Unii spun ca poti chema politia comunitara daca iti gasesti ocupat locul de parcare (inchiriat de la primarie). Altii spun ca poti chema primaria sau asociatia ... (vezi toată discuția)