avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... membru asociatie de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

membru asociatie de propietari

Buna ziua,

In actul constitutiv al unei asociatii de propietari sunt membru conform actului de constituire al acestuia. Din motive personale in urma unei sedinte a asociatiei de bloc am cerut sa ma retrag. In aceasta sedinta s-a luat act de cererea mea si a fost ales prin vot alta persoana. Eu am cerut sa se schimbe acest lucru si in statutul asociatiei. Presedintele de bloc mi-a comunicat ca nu e necesar ca acest demers sa fie consemnat si in actele juridice a asociatiei deoarece eu am fost schimbata in acea sedinta. E corect? Aceasta schimbare a unui membru nu trebuie modificat si in statut prin instanta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 2 Martie 2020
Ar fi culmea sa mearga si la instanta....faceti o cerere simpla.
Dar nu aveti niciun avantaj daca nu mai sunteti membru in asociatie. Doar ca nu veti putea vota, nu veti putea fi ales in vreo functie...cam atat.
Legiuitorul nu a prevazut modificarea actelor constitutive asociatie de proprietari pentru cazul in care un locatar intekege sa renunte la calitatea de membru proprietar
Disp L nr 196/2018 prevede obligatia reactualizarii documentelor,statutului,
regulamentului de ordine interioara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre asociatia de proprietar Bihorului Bihorului Buna ziua,apelez la profesionalismul persoanelor in cauza cu intrebarea: daca sunt proprietar sunt si membru al asociatiei sau nu,si pt a devenii care sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! locuiesc din 2018 intr un bloc vechi din sectorul ... Yasmin1983 Yasmin1983 Buna seara ! Locuiesc din 2018 intr un bloc vechi din sectorul 2. Nu am depus pana acum nici un act la asociatie ( practic inexistenta, sedintele se tin in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am citit ca poti iesi din asociatia de proprietari. ... gepop gepop Buna seara, Am citit ca poti iesi din Asociatia de proprietari. Care sunt partile bune si care rele ale iesirii din asociatia de proprietari? (vezi toată discuția)