avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Am fost căsătorită cu soțul meu 12 ani. După 12 ani ne-am despărțit 13 ani, timp în care am locuit impreuna, ca sot si sotie, dar fără acte. De un an, ne-am căsătorit din nou, beneficiez de pensie de urmas si pe perioada in care am trăit în concubinaj? As putea dovedi cu martori ca am trăit impreuna in toti acesti ani.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:15, 4 Martie 2020
Nu. Trebuie să trăiți cununați de acum înainte minim 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas alexandrugabrielvasilovici alexandrugabrielvasilovici Buna ziua, Daca o persoana X a trait in concubinaj 30 de ani cu o alta persoana Y( care a decedat ) si sunt casatoriti doar de 5 ani, poate persoana X sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru mama care a trait in concubinaj cu tata Bibiaurica Bibiaurica Mama a trait cu tata 35 de ani in concubinaj,au avut 4 copii.Tata a murit si a avut pensie de boala.Mama are 60 de ani si doar cativa ani de lucru cu carte de ... (vezi toată discuția)
Concubinaj ionela1965 ionela1965 Dacă au trăit 5 ani in concubinaj și a făcut un credit pt a cumpara o casa apoi sau cununat legal și sau despărțit în fapt,poate primi bani creditului ... (vezi toată discuția)