avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CE DREPTURI AM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CE DREPTURI AM

buna ziua. sotul meu a decedat si mostenitori sunt ficele din prima casatorie si eu. insa, in actele apartamentului si autiturismului nu este si numele meu trecut. le am intrebat cand incep succesiunea si mi au comunicat ca abia in luna iunie pt ca au cheltuit mult cu inmormantarea. va rog frumos daca se poate sa mi comunicati care sunt drepturile mele, daca nu cumva vor sa ma excluda din aceasta succesiune care are loc in alt oras decat cel in care a avut loc casatoria si relatia. va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:37, 4 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casatoriile incheiate relativ recent sunt inregistrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire din donatie rina68 rina68 Buna ziua, am o prietena care a fost casatorita timp de 16 ani cu un barbat, el a decedat de curand. Nu au avut copii . Casa in care au locuit a fost o donatie ... (vezi toată discuția)
Cat revine sotului supravietuitor? ariana03 ariana03 Buna ziua In conditiile in care sotul meu decedat a mai avut 4 copii dintr-o casatorie anterioara cat imi revine mie din masa succesorala? (vezi toată discuția)
Succesiune davidmirela davidmirela Succesiune Bună dimineața! Nepoțelei mele ea decedat ieri soțul S au căsătorit legal acum 1 an și 3 luni Înainte de căsătorie el și a cumpărat un ... (vezi toată discuția)