avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obligativitate declarație
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obligativitate declarație

In urma cu cateva saptamani am platit o tranzactie online folosind din greseala cardul fostului meu prieten (care era salvat in aplicatie împreună cu alte carduri). Nu am realizat acest lucru, iar el a mers la poliție pentru a cere o anchetă în acest caz. Nu stiu prea multe detalii despre decursul "anchetei" si am aflat doar recent de cele întâmplate.
Problema mea este ca am fost sunata de un agent de poliție pentru a ma deplasa în orașul meu natal pentru a completa declaratie in conditiile in care fostul meu prieten m-a asigurat că a retras plângerea.
Intrebarile mele sunt urmatoarele: care este scopul ei si, daca este nevoie ca acea declarație sa fie luata in orasul meu natal/unde a fost depusă plângerea.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:13, 4 Martie 2020
Ar fi bine sa mergeti sa vedeti despre ce este vorba.
Daca ati fost chemata trebuie sa va prezentati.
Aveti dreptul de a merge insotita de avocat sau sa va faca avocatul anumite demersuri in functie de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Proces verbal stteffan stteffan Am fost chemat la sectia de politie pt. a da o declaratie, avand calitatea de faptuitor intr-un proces.Am mers insotit de avocat.In tinpul scrierii declaratiei ... (vezi toată discuția)