avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum găsesc un avocat care să mă reprezinte pe mine .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum găsesc un avocat care să mă reprezinte pe mine .

De ceva vreme caut un avocat care să poată să mă ajute într-un caz de ieșire din indiviziune dar care să nu poată fi influențat și să poată fi corect cu mine . Știu că pare ciudat dar așa este situația mea deoarece partea cealaltă este susținută de cineva cu influențe atât de mari încât orice avocat sau orice persoană la care am apelat era clar împotriva intereselor mele legitime deși eu plăteam onorariul . Crede vre-un domn sau doamnă avocat că poate să colaboreze corect cu mine ? Am văzut criminali apărați de avocați si nu îmi vine să cred că pentru mine pare aproape imposibil . Să nu creadă nimeni că glumesc . Exact așa stau lucrurile. Cine nu crede ce scriu aici poate încerca . Sper să găsesc o soluție. Cu mulțumiri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:42, 5 Martie 2020
poate nici nu aveti nevoie de avocat..poate problema e la dvs si nu la avocat.
ce aveti de impartit si cu cine ?
Incercati sa angajati avocat din alt judet.
Coruptia poate fi extrem de mare i .provincie si doar avocatii excesiv de duri din alte judete va pot ajuta.
Avocatii locali se pot teme si asa este de regula in provincie deoarece nu le dati bani care sa le asigure 20 de ani de trai...si pot avea probleme ulterioare deosebit de serioase...
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, aș dori să știu dacă pot muta un dosar în care ... Pol Felicia Pol Felicia Bună ziua, aș dori să știu dacă pot muta un dosar în care primul proces va fi pe data de 23 mai 2024 din trun oraș în altul?Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Stramutare pentru banuiala legitima tobescu tobescu Buna ziua, as dori sa aflu daca este un motiv de stramutare pentru banuiala legitima : Eu sunt in proces cu o nepoata care m-a dat disparuta si care si a ... (vezi toată discuția)
Avocatul partii adverse nu pierde nici o ocazie sa ceara instantei ... KLM4 KLM4 Avocatul partii adverse nu pierde nici o ocazie sa ceara instantei sa fiu amendata pentru a o influenta negativ asupra mea. Am urmat calea legala si am facut ... (vezi toată discuția)