avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum facem o asocitie agricola?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum facem o asocitie agricola?

buna ziua ,detin o plantaie de fructe de padure am dori sa facem o asociatie agricola cu mai multi producatori de fructe de padure din jud.SV,SPECIFIC TERENURILE NU SE ALFA IN ACEIASI Comuna .putem face o asociatie agricola in aceasta situati ?Care ar fi pasi de urmat si care sunt documentele necesare prentru a creea aceasta asociatie?Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:11, 21 Aprilie 2020
cu certitudine o asociatie bazata pe OG 26 / 2000 nu este o forma potrivita pentru ca aici e clar vorba de exploatarea economica a unor bunuri... deci ar trebui sa intrebati in alta sectiune a forumului.... "asociatie" in aceasta sectiune are un inteles specific.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende mcteo mcteo Buna ziua, Intrebare: O asociatie non profit poate sa dea dividende membrilor? (vezi toată discuția)
Asociatie urbariala sorin85 sorin85 buna ziua, o asociatie urbariala plateste tva sau impozit sau amandoua la vanzarea unui teren? (vezi toată discuția)
Aderare asociatie de fermieri la o cooperativa agricola tudorman tudorman Vreau sa stiu daca exista o solutie juridica care sa permita aderarea unei asociatii de fermieri la o cooperativa agricola. Din legea 566 am inteles ca ... (vezi toată discuția)