avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitor

Cum pot încheia un contract de vinzare -cumpărare de imobile ,prin care sa stipulez ca pe timpul vieți sa fiu îngrijit de către o persoană (nepot-nepoata-sau altcineva) la care după ce eu no sa mai fiu sa poata beneficia de proprietatea in care eu am locuit. Fără ca alte persoane sa poata ataca un titlu de proprietate?..
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:29, 8 Martie 2020
Incheiati un contract cu clauza de întreținere în care se vor stipula obligatiile intretinatorului ,O sumă de bani lunară,cumpararea de alimente medicamente,îngrijire medicală ,acoperirea utilităților etc.
Mergeti la notar.
De atacat se poate ataca orice act in justitie.
Se poate încheia un contract de întreținere. Dacă ceea ce doriti este sa fiti ingrijit.
Un contract de vânzare cumpărare presupune achitarea unui preț, nu îngrijire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nonapap nonapap Buna seara! Sper sa ne poata ajuta cineva si pe noi... Bunicii sotului meu vor sa ne dea casa impreuna cu terenul pe care este construita. Specific ca bunicii ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare sau? Luiza P Luiza P Buna ziua. Ce fel de contract ar fi cel mai bine sa fac cu bunica mea, pentru ca sa pot mosteni apartamentul ei fara ca sa fie atacat de eventuali ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare cu clauza sau...? stefan25 stefan25 Sunt pe cale sa inchei un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere(eu fiind cumparatorul).Mentionez ca respectivii batrani au un fiu prin infiere ... (vezi toată discuția)