avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperarea banilor de la o societate de turism.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperarea banilor de la o societate de turism.

În luna ianuarie 2020 am depus la o firma de turism vaucere de vacanță în valoare de 1450 lei nu însă nu au făcut nici o rezervare nicăieri cu toate ca reprezentantul firmei a promis ca se rezolvă. Intre timp am văzut ca firma este închisă deoarece patronul a decedat. Am găsit totuși intr_o zi pe soția acestuia și secretara la firma care mi_au spus ca nu îmi dau nici vaucere le înapoi nici banii și să nu o mai deranjez ca mă dau in judecata .Cum pot sa_mi recuperez banii.
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
silicaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:44, 10 Martie 2020
Notificati firma respectiva prin avocat sau/si executor judecatoresc.
Apoi daca refuza o chemati in instanta.
Cu titlul obtinut o puteti executa silit.
Notificare cu termen de plata 15 zile si daca nu platesc actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agenția de turism anulează sejurul plătit integral Educuib Educuib Bună ziua! Am achitat integral un concediu în România folosind 1450 lei de pe un card de vacanță și 800 lei din contul bancar. Agenția a anulat ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o firma de turism, mai pot recupera banii? olynth olynth Cum pot sa recuperez banii platiti pentru o excursie in strainatate unei firme de turism , care in data de 7 iunie - cu 6 zile inainte de plecare s-a declarat ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism "pacalita" nclt_s nclt_s Buna ziua, va deranjez cu o intrebare, poate banala pentru Dvs., dar foarte importanta pentru mine. Reprezint o agentie de turism din Pitesti si am ... (vezi toată discuția)