Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Carantina si dosar penal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Carantina si dosar penal

Care este articolul din codul penal care reglementeaza carantina?’ Care este legea care da dreptul organelor de politie sa puna amenzi penale pentru nerespectarea carantinei?! Care este legea care reglementeaza carantina?! Anul trecut am avut in Romania, aproape 200 de morti din cauza gripei si nu a mai fost asa o mare nebunie.... Oare nu suna cumva a manipulare tot ceea ce se intampla in lumea asta?!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:41, 11 Martie 2020
Articolul 352
Zădărnicirea combaterii bolilor
(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârşită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu daca pot plati indemnizatia de carantina unui ... miana88 miana88 As vrea sa stiu daca pot plati indemnizatia de carantina unui salariat care are concediu medical (cod indemnizatie \"carantina\") dar a fost prezent la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declaratie epidemologica la intrarea in tara marianUtilizator marianUtilizator Buna ziua, Pentru intoarcerea in tara se cere completarea unei declaratii epidemologice. Ca sa pot intra in tara este obligatoriu sa completez aceasta ... (vezi toată discuția)
Refuz vaccinare lamaitza lamaitza Am fost chemata la medicul de familie pentru a-mi vaccina baiatul de 9 ani pt ROR, in cazul de refuz mi s-a pus foaie in mana pentru a o semna, foaie care ... (vezi toată discuția)