avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... angajament de cofidențialitate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

angajament de cofidențialitate

Este legal și obligatoriu ca președintele asociației de proprietari, comitetul executiv, cenzorul/comisia de cenzori și administratorul să semneze angajament de confidențialitate, conform GDPR?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:06, 15 Martie 2020
Cred că are dreptate dl.Grecu, nu cred că e vorba de ,,beția cuvintelor,,....aveam nevoie de un răspuns elaborat ,pentru că aici e cazul unor persoane care au , să mă exprim elegant, vederi limitate și nu au acțiuni bazate pe prevederile legilor specifice, cu mențiunea că aceștia îndeplinesc de prea mult timp funcții de administrator sau președinte de Ap și habar nu au de aceste prevederi. Oricum mulțumesc pentru răspuns
Mulțumesc pentru precizări, cu stimă
@jurist2020,
Eu dau răspunsuri concrete, nu-mi place ”beția cuvintelor”!

Am observat!
Multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație de proprietari -date personale maria mary maria mary Buna ziua! Îmi puteți spune, va rog, ce pași concreți trebuie să facă o asociație de proprietari cu privire la prelucrarea datelelor personale ale ... (vezi toată discuția)
Gdpr -contracte propietari asociatie proprietari casutza casutza Buna seara, Va rog frumos o lamurire pe urmatoarea problema: Fostul presedinte al asociatiei de proprietari refuza sa predea noului presedinte ... (vezi toată discuția)
Asociatia este obligata sa fie inscrisa ca operator pentru prelucrarea datelor personale? gabbibg gabbibg O nelamurire. Avand in vedere ca in formularul de adeziune asociatie de parinti, sunt inscrise date cu caracter personal, asociatia este obligata sa fie ... (vezi toată discuția)