avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Șantaj si amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Șantaj si amenintari

Bună ziua. As dori sa știu cum as putea sa fac o persoana sa înceteze a mai folosi niște poze intime cu mine și sa nu mai amenințe? Primesc amenințări ca pozele vor ajunge pe site-uri deochiate, probabil ca sunt deja în mediul online... Practic ma șantajează cu acele poze pentru a face ce dorește. Am încetat de mult sa mai trimit poze și deja a acționat prin a trimite pozele respective la alte persoane.. Cum as putea sa rezolv toată aceasta situație? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AnonimAnonim27 , utilizator 10:51, 20 Martie 2020
Mulțumesc frumos

jurist2020 a scris:

Trebuie să probați șantajul prin orice mijlocare de probă (martori, sms, e-mail, înscrisuri etc.) Spuneți că vă șantajează cu fotografii (acelea sunt un mijloc de probă, probabil că le-a folosit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj lihuanamaria lihuanamaria fostul meu iubit are niste poze intime cu mine,m-a amenintat ca le va posta pe un site daca nu o sa vorbesc cu el.ce pot sa fac sa nu le posteze? (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma terorizeaza cu amenintari! pizzaSmile pizzaSmile va salut pe toti! am ajuns aici in incercarea de a gasi o solutie problemei care ma framanta de ceva timp . am avut o relatie de 4 ani. acum ne-am certat, iar ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)