Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

fostul meu iubit are niste poze intime cu mine,m-a amenintat ca le va posta pe un site daca nu o sa vorbesc cu el.ce pot sa fac sa nu le posteze?
 Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 Cristina94	                   

Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina94	                   

Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)

loredanaloredana85	                   

Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)
	                    loredanaloredana85	                   

Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)

loredana.lory	                   

buna ziua, as avea si eu o intrebare fostul meu prieten  face publice fotografii cu mine  nuda fara acordul meu bineinteles si vorbeste lucruri foarte urate ... (vezi toată discuția)
	                    loredana.lory	                   

buna ziua, as avea si eu o intrebare fostul meu prieten  face publice fotografii cu mine  nuda fara acordul meu bineinteles si vorbeste lucruri foarte urate ... (vezi toată discuția)