avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunarea generală anuală
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunarea generală anuală

În condițiile medicale actuale se mai pot organiza adunările generale anuale?
Cel mai recent răspuns: asd1 , utilizator 13:17, 22 Martie 2020
trecem in online si cu aceste adunari generale !
S-a convocat adunarea generală anuală, din lipsă de cvorum s-a reconvocat în termenul legal dar fiindcă ”ceva” nu a convenit membrilor comitetului executiv, s-a anulat adunarea și au anunțat că va fi re-reconvocată. Totuși, legea 196/2018 nu prevede o astfel de adunare generală, re-reconvocată. Credeți că se procedează în spirtul legii?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, se procedeaza in spiritul legii - e vorba de legea privind starea de urgenta ! Doar a fost votata in aceasta saptamana !
Culmea este că s-a re-reconvocat săptămâna viitoare... Chiar mi se pare total aberant.
Haideți să ne potolim cu aceste întâlniri până trecem de pandemie. Decretul dat ieri limitează orice adunare mai mare de 3 persoane.

Cred ca focusul în această perioadă ar trebui sa fie promovarea plăților online a tuturor furnizorilor si încasarea intretinerii.

Alte discuții în legătură

Ședința generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 In convocatorul de ședința a adunării generale a proprietarilor este precizat următorul aspect: - in caz de neprezentare a mai mult de 50+1 in vederea ... (vezi toată discuția)
Infiintare fond de investitii pe asociatie Cristiavram Cristiavram Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: o asociatie de proprietari formata din mai multe blocuri, si mai multe asociatii afiliate la aceasta. In total 61 de ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, In ce conditii si care este procedura convocarii unei adunari generale extraordinare? Noua lege nu face niciun fel de menţiune cu privire la ... (vezi toată discuția)