avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apartament nou: bransare utilitati \"in nume propriu\"
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apartament nou: bransare utilitati "in nume propriu"

Buna seara, mai jos am citat un paragraf din contractul de vanzare-cumparare al unui apartament intr-un imobil nou (inca in faza de finisare).

1. Ce inseamna "bransare in nume propriu" in contextul dat?

Multumesc

"Cumparatorul se obliga in mod expres ca, in termen de 30 (treizeci) zile de la data la care va primi notificarea din partea societatii vanzatoare privind finalizarea procedurilor de bransare in nume propriu la retele de alimentare pentru utilitati publice si private, sa incheie contracte cu furnizorii respectivi."
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:36, 16 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dezvoltatorul desfasoara demersurile necesare asigurarii furnizarii utilitatilor in sistem centralizat ,iar cumparatorul are obligatia sa incheie contracte individuale cu fiecare furnizor in parte,RAJA,enel,gaze,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare bransare utilitati catre cumparator dana_iulia dana_iulia Buna ziua, De curand am cumparat un apartament nou intr-un ansamblu rezidential din Brasov, prin programul prima casa. Asa cum prevede legea, la intocmirea ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)