Daca acel meci ar fi generat aceasta infectare masiva ar fi trebui sa fie deja foarte multi contaminati la momentul meciului.
Deci, nu puteau fi doar 2-3 oameni infectati ci cu mult mai mulți încă de la acea dată.
Nu stiu daca au făcut calcule matematice care să susțină această teorie de infectare masivă a populației si ce timp ar rezulta ca sa se ajunga la dezastrul din Italia si Spania.
Nu stiu daca este acelasi tip de virus de tip S si de tip L în ambele țări sau cum au studiat ei această teorie.
Sigur ca, este o teorie care poate fi adevarata si valabilă dar ar trebui facute niste calcule matematice relative dar cat se poate de precise.
Ar mai fi trebuit lămurit care să fi fost toate acele persoane infectate iar daca acest lucru nu se poate stabili ar trebui văzut cati dintre ei ar fi avut contact cu persoane venite din China din zonele infectate.
Si eu am intalnit nu stiu cati chinezi în perioada Crăciunului în străinătate și mă cam feream de ei în limita posibilului deoarece era o aglomerație incredibilă acolo unde ma aflam.
Eram atent la.chinezi încă din luna decembrie 2019.
In alte situatii, când aveam spațiu suficient, am stat la 5 metri de ei cand ii vedeam pentru ca erau extrem de multi.
Revenind la acel meci Atalanta-Valencia, se ridică intrebarea daca virusul se putea transmite instantaneu la câteva sute sau mii de oameni de la câteva persoane deoarece nu se puteau infecta câteva mii de oameni in 2 ore.
[ link extern ]
Se mai ridica si intrebarea în cât timp transmite infectia un om contaminat.Adica în 2 minute de la infectare sau în cât timp?
Bănuiesc că trebuie să fie un interval de 3-4 zile până când cel infectat sa poata transmite virusul.