avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu fara plata impus
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu fara plata impus

Buna ziua am o intrebare lucrez la un restaurant si mi se impune să fac cere de concediu fara plată in alb fară dată, toți colegi au semnat doar eu nu si nu stiu ce să fac mentionez că o parte din colegi deja sunt in concediu fară plată am cerut sa mi se dea concediu pentru a sta cu copii care sunt mici de 4 si 6 ani si sunt si singurul cu venit din casă ce pot face in si mie doar ca eu nu am semnat ,si mai vroiam sa stiu daca in timpul concedijlui fara plata esti asigurat medical ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pfa adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Daca am ales norma de venit pentru functionarea PFA,platesc 16% impozit pe venitul stabilit de catre STAT la inceputul fiecarui an.Celelalte ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Eu pana pe 15.07.09 sunt in concediu de odihna si pana la prenatal pe data de 05.08.09 as mai avea 3 saptamani.Daca nu mai lucrez ma afecteaza cu ... (vezi toată discuția)
Locul de munca MLA MLA Buna ziua, am o problema la locul de munca: - eu lucrez la un hotel, la receptie, unde banii nu se dau conform contractului ( se dau cu intarziere). Cu ... (vezi toată discuția)