avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Se acordă concediu platit pe perioada stării de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Se acordă concediu platit pe perioada stării de urgență ?

Se acordă concediu platit pe perioada stării de urgență, cand scoliile sunt închise?.angajatorul mi a spus că nu există un cadru pt a mi aprobă cererea. Este adevărat?
Cel mai recent răspuns: Mamica1 , utilizator 14:52, 17 Martie 2020
Doar daca aveti un copil cu varsta pana in 12 ani.
Asa...puteti beneficia de concediu medical,, de odihna, fara salariu...

Am 2 copii,unul de 3 și altul de 5ani. Am făcut solicitarea astăzi și mi s-a spus că nu există o metodologie de calcul, lucrez într-o corporație.
Ionut.ion a scris:

Doar daca aveti un copil cu varsta pana in 12 ani.
Asa...puteti beneficia de concediu medical,, de odihna, fara salariu...

Pot face asta, au in lege modul de calcul.
Vedeti si discutia de ma jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata LuizaV LuizaV Buna dimineata. Ma intereseaza daca zilele de ingrijire copil bolnav sunt separate de zilele de concediu de odihna. Eu am avut copilul bolnav 2 săptămâni si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am ramas insarcinata si as dori sa știu ce legea ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Am ramas insarcinata si as dori sa știu ce legea a fost adoptata acum pe periodata starii de alerta cu virusul. As dori sa intru in risc maternal ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Deny23 Deny23 Sunt însărcinată in 11 săptămâni (80 zile) . Luni 6 ian am primit de la medicul ginecolog o scrisoare medicală in care se precizează risc de avort ... (vezi toată discuția)