avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLATA DAUNE MORALE PROCES PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLATA DAUNE MORALE PROCES PENAL

Am primit o condamnare de 2 ani cu suspendare și plata unei sume de bani ca daune morale, dacă partea vătămată nu este de acord cu plata în rate eșalonate iar eu nu am alta posibilitate de a plăti ce se poate întâmpla?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partea vătămate nu poate fi obligată să accepte plata daunelor morale datorate în rate.Probabil o sa va execute silit cu concursul unui executor judecătoresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti asa cum aveti posibilitatea, dar sa le platiti pana la expirarea termenului de supraveghere.
Trebuie sa stiti ca are dreptul sa va execute silit in baza hotararii.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Puteti ajunge la un acord cu persoana vatamata, insa trebuie respectat termenul de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale Valy692 Valy692 Cum se platesc daunele morale, se pot plăti în rate? (vezi toată discuția)
Plata daune morale ...nu am venit popadrian87 popadrian87 Buna ziua, In urma cu 2 ani am facut un accident . Urmarile 2 persoane vatamate. Am fost condamnat la 2 ani si jumatete cu suspendare . Fiecarei victime ... (vezi toată discuția)
(parte vatamata) ,executare silita ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua .Cum ar trebui sa procedez fata de inculpat daca acesta a fost obligat in prima instanta la plata daunelor morale si materiale fata de partea ... (vezi toată discuția)