avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendarea activitatii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendarea activitatii

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutați cu o părere. Dacă la un salon de coafura sa suspendat activitatea, pe angajati pot sa ii pun in concediu și de mâine sa ii pun in somaj tehnic? Sau odată cu suspendarea activității trebuia sa suspend și contractele de munca??? Nu este Ok ca le-am pus in concediu de odihna????
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 19 Martie 2020
Aveti cerere din partea lor de acordare a CO ?

Da. Am pentru toată săptămâna aceasta. Și m-am gândit ca după ce expira zilele de concediu solicitate sa suspend contractele de munca și sa demarez pt Șomajul tehnic.
Este Ok așa??
Cornel Vasile a scris:

Aveti cerere din partea lor de acordare a CO ?

Da, este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în co de risc maternal, mai pot lucra la firma proprie? SandaB91 SandaB91 Bună ziua! Am 15 săptămâni de sarcina și de cateva zile am întrat în co de risc maternal. Lucrez 9 ore pe zi la birou și am niște dureri groaznice de ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil. PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti daca am o salariata la care ii incetez suspendarea contractului inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt manager al unui restaurant și din cauza restricțiilor ... Flori388 Flori388 Buna ziua. Sunt manager al unui restaurant și din cauza restricțiilor din ultima perioada vânzările au scăzut foarte mult. Ne vedem nevoiți să dăm ... (vezi toată discuția)