avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... mod plată contribuție de participare la eveniment
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

mod plată contribuție de participare la eveniment

Un ONG organizează un eveniment la care participanții vor plăti contribuții bănești pentru acoperirea cheltuielilor de organizare ( masa în principal, precum și transportul formatorilor). O patre din participanți aparțin altui ONG. Poate acest din urmă ONG să achite contribuția pentru membrii săi? Sau trebuie fiecare participant individual? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:48, 20 Aprilie 2020
Orice e posibil!
pot participantii si sa plateasca individual dar poate la fel de bine si persoana juridica din partea careia participa , daca statutul ei permite asta, poate sa suporte cheltuielile lor de participare. Atentie cum incadrati dpdv fiscal acele "contributii"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare persoane fizice flemil flemil am o intrebare. Un ONG doreste organizarea unui concert caritabil in capitala, la care vor participa instrumentisti din toata tara, carora le va trebui ... (vezi toată discuția)
Activitate economica ong danamihalea danamihalea buna ziua vanzarea catre membrii cotizanti prezenti la eveniment de tricouri cu sigla ONG pentru promovarea ONG este considerata activitate economica?. ... (vezi toată discuția)
Donatie in bani de catre ong catre membrii sai gsf2013 gsf2013 Poate un ONG sa doneze din fondurile proprii bani catre membrii sai ? Daca DA care este procedura de urmat. Multumesc (vezi toată discuția)