avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Garantare credit
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Garantare credit

Buna ziua,
In momentul actual, se mai garanteaza credite de catre stat pentru Persoane Fizice in cadrul programului "Prima Casa"?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:30, 20 Martie 2020
Bună ziua,

Da, programul continuă - sub o altă denumire, dar merge mai departe, însă doar după ce legea va fi promulgată și va apărea în Monitorul Oficial.

Urmăriți acest articol, va fi updatat în momentul oficializării legii:
www.avocatnet.ro/articol_513...
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns!
Legea a fost data spre promulgare inainte de starea urgenta in care ne aflam.
Eu in momentul de fata, daca gasesc ceea ce doresc sa achizionaz, trebuie sa ma duc cu actele la banca (antecontract + notariale etc). Din punctul acesta nu mai stiu ce se intampla, daca procedura merge mai departe sau se stopeaza..
Nu putem ști... Există și posibilitatea să fie trimisă înapoi în Parlament pentru reexaminare, dacă e pe masa președintelui nu înseamnă că va fi promulgată automat. Semnătura lui nu e o formalitate.

Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-schimbari adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca noul proiect de lege privind indemnizatia crestere copil se aplica si pentru mamele in concediu dar cu optiunea fara ... (vezi toată discuția)
Zile libere rusalii Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Acu ceva timp, Presedintele a fost de acord cu modificrea Codului Muncii privind acordarea a inca 2 zile libere legale, dar, =D>, nu a promulgat legea ... (vezi toată discuția)
Noile coduri de procedura civila si penala giovanacluj giovanacluj Buna ziua, s-au publicat in M.Of noile coduri de procedura civila, penala? Eu nu le gasesc. Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)