avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii cont premium
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

cont premium

Buna ziua. Am facut ieri plata pentru abonamentul premium o luna de zile, dar nu pot beneficia de facilitatile pachetului din motive necunoscute.
Am verificat si adresa de email cu care m-am inregistrat.. Va rog sa ma ajutati cu info. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:13, 20 Martie 2020
Luați legătură cu firma care vă oferă aceste servicii, iar în cazul în care nu vi se rezolvă problema cu celeritate sesizați A.N.P.C.
Cred ca este vb. de serviciile oferite de acest site...asa ca, asteptati raspunsul unui administrator.

jurist2020 a scris:

Luați legătură cu firma care vă oferă aceste servicii, iar în cazul în care nu vi se rezolvă problema cu celeritate sesizați A.N.P.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Abonament pe site de matrimoniale fără acordul meu. pot fi obligat să îl plătesc? claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, pe scurt, am intrat pe un site de intalniri matrimoniale (fara continut sexual) , totul gratuit si frumos la prima vedere. dupa logare sa vezi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma puteti ajuta cu o opinie referitor la modul de ... cristina.gligan1 cristina.gligan1 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o opinie referitor la modul de inregistrare in contabilitatea unei societati comerciale a unei licente Microsoft Business ... (vezi toată discuția)