avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 19/2020

Buna ziua,am o nelămurire, în ceea ce privește legea 19 /2020,privind acordarea de zile libere pt copii,aceasta lege se aplica până la urmă si pe perioada vacanței de vară?
Unii zic ca da ,alții zic ca nu....Va rog sa ma ajutati in aceasta privinta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 13 Iulie 2020
Legea `19/2020
art. 1
....
(1^1) Se acordă zile libere unuia dintre părinți pentru supravegherea copiilor, inclusiv pe perioada vacanțelor școlare, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ și a unităților de educație antepreșcolară, ca urmare a stării de urgență decretate în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)