@Bloc Expert a scris
Observ ca aveti raspuns la orice problema care se ridica aici pe forum.
Observatia dv este total eronata
Nu am "raspuns la orice problema care se ridica aici pe forum" pentru simplul motiv ca preocuparile personale si profesionale ma determina sa aloc putin timp si pentru alte activitati -la expertiza dv de 28 de ani ar fi trebuit sa verificati atent si ulterior sa adresati acuze neintemeiate
Nu am inteles aciditatea interventiei dv la adresa mea
Dv faceti aprecieri din punct de vedere al proprietarului de firme de administrare condominii,
Trebuie insa sa aflati ca in Romania,si pe pamant pe langa casieri de intretinere -multi platitori de obligatii lunare de intretinere isi fac probleme deoarece casierul dv "fara sa vrea si fara sa stie ii infecteaza cu dracia de virus "
Dv ca si proprietar de firma de administrare imobile ridicati problema contactarii virusului de catre angajatul dv exact in momentul incasarii cotelor lunare de intretinere ,dar
Ii asigurati acestuia deplasarea pana si de la locul de munca in spatiu special aseptic ?
Ca am niste persoane care vor sa plateasca neaparat la casier,
Moral si legal catre cine intentionati sa va ridicati cu pretentii catre platitorul de cote lunare de intretinere sau poate catre persoana juridica asociatia de proprietari respectiv angajatorul dv care raspunde in solidar cu dv de respectarea si aplicarea dispozitiilor in vigoare -vezi cele impuse de autoritati in sarcina celor care raspund de administrarea asociatiilor de proprietari
Raportat la cei 28 de ani de experienta in administrarea imobilelor in calitatea de angajat al asociatiei de proprietari apreciez ca exista variante legale sa indepartati temerea pentru imbolnavirea casierului dv
In calitatea de angajat aveti posibilitatea legala sa notificati oficial angajatorul=asociatia de proprietari sa denuntati starea de forta majora si sa solicitati aplicarea de varii masuri- inclusiv suspendarea activitatatii de casierie pana la depasirea perioadei de risc virus
Desi afirmati ca am "raspuns la orice problema care se ridica aici pe forum " nu ati observat ca nu sunt raspunzatoare pentru masurile dispuse de guvernanti impotriva imbolnavirii cu temutul virus
Este de remarcat grija dv in calitate de proprietar de firma de administrare imobile pentru casierul dv ,dar ar trebui moral si legal sa va ganditi si la platitorii de obligatii lunare de intretinere care la randul lor pot contracta temutul virus de la casierul dv pe drumul catre acesta sau de la acesta
In raspunsul care v-a deranjat,am opinat ca nu exista dispozitie in vigoare care sa oblige suspendarea activitatii de casierie in cadrul asociatiilor de proprietari,motivat de faptul ca exista platitori de cote lunare de intretinere de diferite varste ,cu diferite afectiuni care nu pot utiliza variantele de plata impuse de dv prin card bancar,,on line sau alte metode pentru simplul motiv ca fie sunt in etate ,nu detin card bancar,nu detin telefon,fie nu stiu sa foloseasca aceasta tehnologie
Cunosc locatar adult,in imobil de locuit in comun ,care inca nu cunoaste valoarea bancnotelor,-bani vechi bani noi
Mama acestuia ii pune in plic c/v intretinere si daca primeste restul intreaba atat administratorul care personal exercita si responsabilitatea de casier ,cat si alti locatari de ce a primit monede metalice cand a dat bani de plastic sau de ce i se restituie hartii verzi cand el a dat hartii mari albastre.....
Daca nu ati reusit in totalitate sa determinati locatarii sa achite tehnologic ,atunci cred ca va confruntati cu o mare problema pentru care sigur nu sunt responsabila
Omiteti realitatea ca in 2020 de ani omenirea s- a confruntat rar cu situatii de epidemii sau pandemii, SARS,MARS Ebola astfel ca ar trebui ca temerea dv pentru contractare actual virus sa se indrepte catre toti oamenii -nu numai angajatii dv