avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procedura de semnare a actelor asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procedura de semnare a actelor asociatiei de proprietari, pentru a fi feriti de Coronavirus

In contextul evenimentelor cauzate de Coronavirus, ar trebui gasita o metoda de semnare a actelor, intocmite de administrator, ce trebuiesc semnate si stampilate de catre cenzor si presedinte, in asa fel incat sa se evite contactul inclusiv manipularea documentelor. Exista propuneri ?
Cel mai recent răspuns: nicu1iancu , utilizator 14:01, 24 Martie 2020
Faceti pe scanare si e-mail.
Dar, cineva tot atinge actele...
Dati confirmari pe sms.

Ar trebui sa se stabileasca un mini comandament de urgenta pe problemele voastre.
Nu va veti descurca singuri...
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema delicata deoarece cenzorul detine obligatia sa verifice si sa vizeze pentru legalitate fiecare document al asociatiei de proprietari inclusiv listele lunare de intretinere,care trebuiesc obligatoriu sa fie semnate de catre administrator,presedinte ,cenzor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am gasit o solutie adoptata de comitetul executiv, in sedinta online ! Descarc din programul de administrare cu care lucram (Homefile), in format PDF, toate documentele, (pe care dealtfel le printam si le dadeam la semnat), le trimit pe email cenzorului care le verifica si le semneaza cu semnatura digitala a PDF-ului. La fel si Presedintele. Apoi mi le trimite inapoi prin email, si eu printez listele si le afisez la avizier, iar restul documentelor le arhivez in dosar. Stampila s-a hotarat sa ramana la mine (administrator), pana trece criza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte bine si corect.
Sa ia exemplu si altii de la dvs.
Comunicarea electronica este vitala in acest moment.
Eu, ca cenzor extern, lucrez de exemplu cu o platforma care permite semnatura electronica a cenzorului si a presedintelui. Si fac asta de cativa ani !

Alte discuții în legătură

Factura prin email? raduma raduma Ma ocup cu web design. Clienti mei sunt din SUA. Cum pot trimite o factura prin email? Contabilul meu zice ca trebuie sa listez factura, sa o semnez, sa o ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)