avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor pentru persoane in dificultate in perioada de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor pentru persoane in dificultate in perioada de corona virus

Buna ziua,

Aveti idee cine si ce ajutor oferă în această situație de pericol corona virus pentru:

1. Persoana fără absolut nici un venit, firma închisă acum doi ani, nu o angajează nimeni pentru ca are 60 de ani, bolnava de diabet si de astm bronsic,

2. Bătrâni peste 80 de ani bolnavi de cancer, nedeplasabili

LA CE INSTITUTII SA NE ADRESAM SI CE POT FACE ACESTEA?

MULTUMESC
Buna ziua,
Intrebati la primarie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întrebați la direcția de asistență socială din cadrul primăriei unde domiciliati.
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 , poate primi bursa de la scoala? Bucur Alexandra Bucur Alexandra Buna seara .baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 ..m-ar interesa daca poate lua si el bursa de la scoala ..unde anume as putea sa intreb ..si daca este o ... (vezi toată discuția)
Bursa medicala pentru astm bronsic GabriellaS GabriellaS Buna seara! Ma intereseaza sa stiu daca se acorda bursa pe motive medicale pentru un elev de clasa a 8-a care este diagnosticat cu astm bronsic, pentru care a ... (vezi toată discuția)
Burse elevi cu probleme oftalmologice CATALINA-MINA CATALINA-MINA Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu bursele pt elevii cu probleme oftalmologice. Care sunt conditiile pt a beneficia de bursa, in ce situatii, ce ... (vezi toată discuția)