avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Copil cu handicap 3 ani neinscris la gradinita
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Copil cu handicap 3 ani neinscris la gradinita

buna ziua,
in legea 19/2020 la art 1. alin.2 lit a) nu este prevazuta situatia copiilor cu handicap neinscrisi la gradinite/scoli.ambii parinti lucram in domenii excluse de la zilele libere(armata,farmacie).cum putem beneficia de majorarea cu 75% a salariului prevazuta pentru cei cu copii inscrisi?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 23 Martie 2020
Despre ce majorare vorbiti ,ca legea nu prevede asa ceva ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, va rog o angajata a beneficiat in perioada 01.04 - 17.04,de zile libere potrivit prevederilor Legii 19/2020, zilele libere platite pentru copil. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 75% personal m.a.i Vasiliu Florentina Vasiliu Florentina Buna seara,daca eu lucrez in M.A.I si sotul lucreaza in Belgia si am un copil de 6 ani beneficial de 75% indemnizatie daca merg incontinuare la munca? Va ... (vezi toată discuția)