avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contract de munca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contract de munca

Buna ziua, vineri angajatorul ne-a refacut TOATE contractele de la 8 ore 2 ore spunandu-ne ca nu primim salariile pe martie daca nu semnam. Ieri ne-a anunta ca nu mai are bani pt plata salariilor in aprilie si ne va plati la 2h.
Ce putem face?
Daca nu semnam, mai beneficiam inca o luna de salariul intreg conform contract cele 20 zile de preaviz. Acum nu mai beneficiem de nimic. Am ramas fara bani de Pasti.
Catre cine ne putem adresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 24 Martie 2020
Puteti sesiza ITM-ul /instanta de judecata ... insa solutionarea plangerilor dvs este de durata, intrucat " Pe durata stării de urgență are loc suspendarea efectuării controalelor la angajatori de către inspectoratele teritoriale de muncă, cu excepția controalelor dispuse de către ministrul muncii și protecției sociale, a celor dispuse de Inspecția Muncii pentru punerea în aplicare a hotărârilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, a celor necesare pentru a da curs sesizărilor prin care se reclamă săvârșirea unor fapte cu un grad ridicat de pericol social și pentru cercetarea accidentelor de muncă.".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă beneficiez de stimulentul de inserție pot fi concediata? Iulik29 Iulik29 Buna seara!Beneficiez de stimulentul de inserție si unde lucrez mi-a zis ca îmi va desface contractul de muncă deoarece le-am spus că am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in cazul unui abuz din partea angajatorului Elena6091 Elena6091 Buna ziua ..sa va explic despre ce este vorba in speranta ca imi veti putea da un sfat in ce pot face si cui sa ma adresez pt a rezolva aceasta problema ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal bvr bvr Buna seara! Acum am realizat ca am uitat efectiv sa operez in Revisal incetarea suspendarii in revisal pentru somaj tehnic pentru cateva contracte. ... (vezi toată discuția)