avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare Revisal

Buna seara!

Acum am realizat ca am uitat efectiv sa operez in Revisal incetarea suspendarii in revisal pentru somaj tehnic pentru cateva contracte. Suspendarea a fost operata in Revisal corect, dar efectiv am uitat sa operez incetarea suspendarii... care sunt riscurile? Reluarea activitatii s-a facut in etape.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2020
bvr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 8 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cum ati intocmit deciziile de incetare a suspendarii. Operati in Revisal incetarea suspendarii si trimiteti Revisal-ul. La un control ITM riscul este amenda.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Netransmiterea datelor in termenele prevazute de HG 905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilo (in speta, cel tarziu in ziua anterioara datei suspendarii/datei incetarii suspendarii), constituie contraventie sanctionata cu amenda de catre ITM.

Pe durata stării de urgență se suspendă efectuarea controalelor la angajatori de către inspectoratele teritoriale de muncă, cu excepția controalelor dispuse de către ministrul muncii și protecției sociale, a celor dispuse de Inspecția Muncii pentru punerea în aplicare a hotărârilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, a ordonanțelor militare, a celor necesare pentru a da curs sesizărilor prin care se reclamă săvârșirea unor fapte cu un grad ridicat de pericol social și pentru cercetarea accidentelor de muncă.
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal ramona chisalita ramona chisalita Buna ziua. Daca doresc sa raportez in Revisal reluarea incepand cu data de 01.04.2012 a unui contract suspendat anterior, ce se intampla, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic - suspendare cim in revisal office.hr office.hr Buna ziua! In situatia in care societatea trimite in somaj tehnic o parte din angajati potrivit art XI, alin 2, punct b, din OUG nr. 30/18.03 2020 ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)