avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... CSU Companii Mari
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

CSU Companii Mari

Buna ziua, am si eu o intrebare.
Companiile Mari ce reduc activitatea ca urmare a efectelor epidemiei COVID-19 și nu au capacitatea financiară de a achita plata tuturor salariilor angajaților lor, printre actele ce trebuie depuse in vederea acordarii indemnizatiei, trebuie sa aiba si CSU sau acesta e necesar numai la IMM-uri?
Din cate vad dosarul de somaj tehnic trebuie sa cuprinda Hot AGA, referat de justificare si motivare a intreruperii temporare a activitatii si decizia angajatorului de somaj tehnic, comunicata salariatilor. Mai e nevoie si de altceva?
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
Frantzy16, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 24 Martie 2020
Acel certificat nu este decat pentru decontarea sumelor de catre AJOFM... certificatul este pentru angajaoriit care întrerup activitatea total sau parțial în baza deciziilor emise de autoritățile publice competente potrivit legii, pe perioada stării de urgență decretate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Ce tip de firme afectate beneficiaza de suportul statului? As fi interesata de pasii de urmat pentru trimitere in somaj tehnic. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Somaj tehnic veronicam veronicam 1.ce documente trebuie sa intocmeasca angajatorul pentru angajat, in vederea obtinerii somajului tehnic. 2.exista posibilitatea acordarii somajului tehnic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua AndreeaMirabela AndreeaMirabela Lucrez la o firma un SRL unde suntem un total de 3 angajati.Angajatorul de pe data de pe data de 30.03 vrea sa inchida firma si sa ne trimita acasa din cauza ... (vezi toată discuția)