avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere CM în original
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere CM în original

Bună!! Am beneficiat în luna curenta de 10 zile de concediu medical, am trimis scanat către HR, pana când pot trimite în original la sediul central? Deocamdată și persoana de la HR lucrează de acasă.
Cel mai recent răspuns: Maria933 , utilizator 18:53, 30 Martie 2020
Pana in data de 5 ale lunii urmatoare .

Însă este adevărat ca pe perioada stării de urgenta acest termen ajunge la 60 de zile? Menționez ca în data de 16 martie am primit CM-ul de la. Medic.
Multumesc.
Cornel Vasile a scris:

Pana in data de 5 ale lunii urmatoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare preaviz desi sunt in 14 saptamani de sarcina liveomars liveomars Buna ziua, Problema mea este urmatoarea:in 3 iunie mi-am anuntat angajatorul ca sunt gravida in 6 sapt,cf legii 96/2003,la care am atasat actul eliberat de ... (vezi toată discuția)
Cine primeste indemnizatia de șomaj tehnic si cine nu ? pe ce criterii se face aceasta selectie ? TzapInferno TzapInferno Buna dimineata tuturor ! As vrea inca de la inceput sa multumesc anticipat oricui va citi si raspunde in cadrul acestui topic, apreciez sincer. Desi ... (vezi toată discuția)
Refuzul angajatorului de a primi concediul medical del_gf del_gf Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: M-am prezentat cu concediul medical, inainte de data de 5 a lunii urmatoare celei in ... (vezi toată discuția)