avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Montare camera supraveghere
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Montare camera supraveghere

Bună ziua! Vreau să montez o camera de supraveghere la ușa apartamentului din bloc,ultimul etaj,am nevoie de acordul celor 2 locatari de pe palier pentru a monta camera,?Camera se montează pentru siguranța familiei.
Cel mai recent răspuns: Florin. P , utilizator 17:42, 25 Martie 2020
Legiuitorul a dispus obligatii in cazul instalarii sistemelor de supraveghere in partea comuna de condominiu
Este necesar sa parcurgeti procedura legal prevazuta sa detineti acordul tuturor vecinilor si al asociatiei de proprietari acord exprimat in cadrul adunarii generale
Ce treabă are asociația și ceilalți locatari de la etejele inferioare,adică P,1.2.3 eu stau la 4 si am 2 vecini?Adunarea generală să suspendat în această perioadă de criză.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
Florin. P, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere taobao taobao salut comunitate ! Detin o camera de supraveghere montata pe palierul etajului meu cu supraveghere asupra usii mele de la apartament , montata de cel putin ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. ... Cristian0711 Cristian0711 Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. Am acordul tuturor vecinilor si al Asociatiei de Propietari, mai putin unul, care banuiesc ca ... (vezi toată discuția)