avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. ...

Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. Am acordul tuturor vecinilor si al Asociatiei de Propietari, mai putin unul, care banuiesc ca este cel care mi-a pus superglue in butucul usii. Camera se pote monta indreptata spre usa mea! Pot avea probleme, neavand semnatura celui banuit? Care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 19:13, 18 Octombrie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_552...
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deoarece intentionati instalarea camerei de supraveghere in imobil de locuit in comun,in parte comuna ,legea prevede obligativitatea acordului tuturor proprietarilor din condominiu care pot face obiectul datelor stocate de camera de supraveghere date care intra sub incidenta legii speciale
Eu am avut aceeasi problema cu superglue in butucul usii. Am chemat politia deoarece a mai fost o tentativa de intrare in locuinta si politia mi-a recomandat instalarea unei camere care sa fie orientata in jos si daca surprinde strict covorasul de la usa totul este in regula. Problema apare daca se inregistreaza palierul blocului sau usa unui locatar care nu si-a dat acceptul.
Nu se vede decat usa mea. Nu se vede palierul sau usa unui alt vecin.
Nu prevede nici o lege, va contrazice ANSPDCP. Dezinformarea nu ajuta utilizatorii.
12. Când nu se aplică Regulamentul (UE) 2016/679?

Regulamentul (UE) 2016/679 nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal:

-de către o persoană fizică în cadrul unei activități exclusiv personale sau domestice;
[ link extern ]

ynocentta a scris:

Deoarece intentionati instalarea camerei de supraveghere in imobil de locuit in comun,in parte comuna ,legea prevede obligativitatea acordului tuturor proprietarilor din condominiu care pot face obiectul datelor stocate de camera de supraveghere date care intra sub incidenta legii speciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. ... Cristian0711 Cristian0711 Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. Am acordul tuturor vecinilor si al Asociatiei de Propietari, mai putin unul, care banuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Cameră supraveghere fllu07 fllu07 Bună ziua. Încalc vreo lege dacă îmi montez o cameră de supraveghere deasupra ușii apartamentului meu? Adica sa pot supraveghea oricând ce se petrece ... (vezi toată discuția)
Supraveghere parcare Ionut1512 Ionut1512 Buna ziua, Recent vecinul de la partea si-a instalat camere de luat vederi fara a ni se cere acordul.Le-a montat pe fatada blocului si surprinde parcarea ... (vezi toată discuția)