avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere , cadru medical
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere , cadru medical

Buna seara.
Ce se intampla in cazul meu ?
Ambii parinti in cadrul medical.
2 copii acasa , sub 12 ani.
Nu putem lua liber niciunul .

Alte discuții în legătură

Concediu medical părinți in situatia scolilor inchise Tasedan86 Tasedan86 Buna ziua am nevoie de o informatie daca in cazul in care mama este deja in concediu pentru cresterea copilului tatal isi mai poate lua concediu medical pentru ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite parinti Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, cfr legii 147/2020, de zile libere platite pot beneficia parintii copiilor sub 12ani, inscrisi in unitate de invatamant, care daca au o boala ... (vezi toată discuția)
Ce pot face împotriva fostei soții, care manipulează copilul Raydeone Raydeone Bună seara, ce pot face în potriva fostei soți ca manipulează copil în potriva mea ca dacă vine la mine nu îl mai primești acasă, copil la program de ... (vezi toată discuția)