avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Credit bancar
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Credit bancar

În noua ordonanță de urgență pentru credite persoane fizice este valabil pentru absolut toți clienții Bancii? Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:14, 26 Martie 2020
Haideti sa vedem exact ce scrie in ea si o comentam apoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii generale bancare pentru persoane fizice? nick20_2005 nick20_2005 Buna ziua! In urma cu aproximativ un an si jumatate am facut un credit ipotecar la o banca(nu dau nume) am platit ratele in mod regulat fara probleme dar de ... (vezi toată discuția)
Banca modifica contractele existente? eka20 eka20 Buna ziua! Am rugamintea de-a ma ajuta in problema mea, care probabil este a multor romani. Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca,in valoare ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare pfa - nelamuriri privind o clauza katia0606 katia0606 Buna ziua, Am obtinut un job in cadrul caruia trebuie sa vand carduri de credit si credite de nevoi personale pentru o anumita banca. Mi-am facut PFA si ... (vezi toată discuția)