avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Circulația in contextul ordonanței militare 3
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Circulația in contextul ordonanței militare 3

Ma pot deplasa de la domiciliul din București la o proprietate din alt județ pe baza declaratiei pe propria raspundere
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:38, 26 Martie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar dacă credeți că-i puteți convinge pe polițiști asupra urgenței!
Cazurile nu sunt limitativ prevăzute de Ordonanța militară!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare pentru munci agricole codrut01 codrut01 Bună ziua, Am peste 65 ani. Pot să mă deplasez cu mașina in alt județ, la aprox. 300km, unde am in proprietate casă și terenuri agricole, pentru ... (vezi toată discuția)
Contestație proces-verbal Petru2001 Petru2001 În data de 13 aprilie am fost oprit pe stradă de un polițist care mi-a cerut declarația pe proprie răspundere. A considerat că nu este valabilă, ... (vezi toată discuția)
Deplasarea pentru realizarea de activități agricole paulp paulp In lipsa unor precizari legate de aceasta exceptie nu imi dau seama daca se aplica in cazul meu din doua motive: 1. productia este pentru consum propriu 2. ... (vezi toată discuția)