avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... SOMAJ TEHNIC
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

SOMAJ TEHNIC

Daca eu iau pensie si in acelasi timp am si contract de munca pe perioada nedeterminata, pe durata perioadei de urgenta, daca firma la care lucrez hotaraste sa trimita angajatii in somaj tehnic, eu am dreptul sa intru in somaj tehnic?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2020
ionela.tudorie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 27 Martie 2020
Aveti dreptul la somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic sadaka sadaka Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca in somaj tehnic se mai platesc la stat contributiile si ce are de pierdut un angajat in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Firma face concedieri colective, altã firmã dorește sã ne preia... MCM1 MCM1 Stimați domni/ stimate doamne, Lucrez într-o firmă de pază de 4 ani și din nefericire firma trebuie să facă concedieri colective ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de munca Manastas23 Manastas23 Buna ziua, Aveam contract semnat in urma cu 2 săptămâni, iar astăzi am fost contactata pentru a mi spune ca acel contract va fi anulat, din cauza ... (vezi toată discuția)