avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Funcționar public - posibilitate angajare MAI?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Funcționar public - posibilitate angajare MAI?

Buna ziua.
Va rog frumos sa mă ajutați cu niste opinii legate de următorul lucru:
- sunt funcționar public. Lucrez in cadrul administrației publice locale.
- conform Ordonanței Militare 2 exista posibilitatea scoaterii fara concurs a unor posturi in cadrul MAI. Momentan s-au scos posturi pentru medici și personal medical, dar în viitorul apropiat exista posibilitatea sa fie scoase posturi de polițiști, militari etc.
- data fiind situația mea actuala, cum as putea proceda în cazul în care doresc sa.aplic pentru un post in cadrul MAI? As putea sa imi iau concediu fara plata de la Primăria in care îmi desfășor activitatea sau ce alte opțiuni legale as putea avea, în așa fel încât după cele 6 luni in care teoretic voi fi angajat al MAI sa.imi pot relua activitatea desfășurată că funcționar public.
Va mulțumesc și vă rog să mă ajutați cu sfaturi.
Cel mai recent răspuns: AlinMandrica , utilizator 17:38, 27 Martie 2020
Puteti solicita concediu fara plata de la Primărie.
Domnule Cornel Vasile, va MULȚUMESC mult!

Cornel Vasile a scris:

Puteti solicita concediu fara plata de la Primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor sindicalistul sindicalistul codul ocupatiei pentru POMPIER SERVANT este 516104 va rog sa-mi spuneti daca nu am 12 clase(liceu) pot ocupa aceasta functie va multumesc (vezi toată discuția)
Promovari primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, Lucrez in cadrul unei primarii comunale, am actualmente dispozitie si pentru resurse umane, respectiv urmarirea promovarii functionarilor din ... (vezi toată discuția)
Redistribuire angajat ContSters203083 ContSters203083 Sunt angajat pe funcţia de referent al unei unitaţi administrativ teritoriale, care In urma aplicarii OUG 63/2010, a fost unul din cei 11 norocoşi ... (vezi toată discuția)