avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare caine donat cu cip de la noul stapan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare caine donat cu cip de la noul stapan

Buna seara.am donat pe 01.02.2020 un caine metis labrador fetita .din 02.02.2020 noul proprietar nu o mai are.de atunci incerc sa o recuperez.toate institutiile la care am apelat si care au constat caci cainele nu se afla la adresa respectiva au spus ca nu au ce face.in acest caz cum pot sa o mai recuperez? Noul proprietar mi a ceru in prima instanta sa ne intalnim...iar alta propunere a vrut sa i dau 1000 euro.nu inteleg de ce nu doreste sa ne o dea inapoi.tot nu o are .e si castrata.suntem foarte ingrijorati iar copii o asteapta acasa.mai ales cel mic de 12 ani.pe 07.03.2020 a decedat tatal celui mic.nici asa nu a vrut sa ne o inapoieze.am inregistrari mesaj si audio.va rog sa ne ajutati.acum trebuiau facute deparazitarile si vaccinul de 1 an pe care nu le a facut nemaiavand o.va rog pe aceasta cale mai ales la acest moment de cumpana pentru toti sa existe o cale ca acel individ sa nevo inapoieze pe Bella.multumesc.am cipul cainelui.dar degeaba k nu se poate localiza.
Cel mai recent răspuns: bubu2georgy , utilizator 11:18, 28 Martie 2020
actionati-l in judecata si cereti revocarea donatiei pt neindeplinirea sarcinilor si inapoierea catelului.
Buna ziua.credeam ca si in Romania politia animalelor poate face ceva.Ei au constatat caci cainele nu e la adresa respectiva.mi au dat raspuns ca ii da o amenda (?) Si tot la tribunal sa merg.nu mi permit o astfel de cheltuiala.ceea ce inteleg e ca degeaba exista anumite institutii.nu ma avantajeaza cu nimic nici pe noi nici pe caine sa ma judec cibe stie cat mai ales in situatia actuala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc kalimero kalimero Situatia este foarte complexa dar,voi incerca s-o descilcesc pas cu pas caci,mi-e teama ca prin postarea intregii \"povesti\", lunga si intortocheata voi crea ... (vezi toată discuția)