avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pentru testarea celor infectati cu COVIT-19 ar trebui ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pentru testarea celor infectati cu COVIT-19 ar trebui folosiți roboți pentru a se evita contactul direct dintre medici si asistenții medicali cu pacientii

Sunt multi copii care au făcut diverși roboți si acestia ar putea fi adaptați pentru a se face recoltare de probe, etc.
Ar trebui văzut exact care este situația în acest domeniu.
Asa ar fi protejați medicii si.asistentele.
Prin geamuri izolate se poate proceda în acest fel foarte usor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:52, 28 Martie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Costumele de protecție nu vor exista în număr suficient.
In jur de 100 pe zi numai intr-un spital...ne spune multe...
După părerea mea, sumt doar o varianta provizorie.
In toata lumea va fi necesar si nu doar in Romania.

Nu trebuie roboți decat sa duca masa si sa recolteze probe biologice.
Poate si pentru a se lua tensiunea la pacient si stetoscop cu sunet la distanta.

Prin program de calculator se poate si nu este atât de complicat precum pare.

Nu tb aspect de umanoid la robot.

Sunt.multe variante dar este greu sa tot explic în scris.
Oricum, este necesar cu roboții ca se protejează oamenii.

Nu cred ca este necesar sa ai aparatură asa cum ai la punctiile intre vertebre la coloana vertebrală daca e vorba doar de o simpla.injectie.
~ Conținut șters la cerere ~
Eu prefer roboți.
Nu e clar dacă cainii nu se pot contamina sau nu...
Câinii pot fi si ei utili dar sa mai asteptam...sa vedem la ce...

Prefer roboții care să nu ia decizii singuri...ca sa fiu mai exact ca sa nu dam în alte complicatii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adapost improvizat de caini la mine in curte Me and my dogs Me and my dogs Buna ziua. Sunt o iubitoare de caini ,am strans de pe strazile din sat mai multi caini I, peste 50. In urma unor reclamati\" anonime\" , am primit inspectie ... (vezi toată discuția)
Hpv carciloame, gama virală de adn risc ridicat de cancer. aș dori ca persoana care m-a infectat să plătească pentru situația creată, și sa nu mai poată face alte victime DAdinuta DAdinuta Buna Ziua. De curând am fost infectata cu Virusul HPV risc ridicat tulpini de ADN genotipuri 31,66,68. De curând am întâlnit un bărbat cu care am discutat ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)