avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... coronavirus
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

coronavirus

mama este bonava , nu de corovirus, si singura, se afla in alt judet, pot sa ma duc la ea , cu masina, sa o ajut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:37, 28 Martie 2020
Da, puteti face asa ceva...
puteti, veti bifa punctul 4 din declaratie.
aveti insa grija .
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie angajator vlad196938 vlad196938 Cine ma lamureste cum completez eu , ca si administrator Intreprindere Individuala (prestari servicii instalatii sanitare-termice , solare,etc, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Mama decedata inaintea bunicului, bunica in viata, nepoata mosteneste? Lu-Ann Lu-Ann Buna ziua Mama mea a decedat in 2003,divortata, singurul copil fiind eu. Dupa deces, am dezbatut succesiunea-un apartament, ca singur mostenitor, in prezent ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma numesc dorina t,si va rog mult sa imi dati un ... georgicatudor georgicatudor Buna seara, ma numesc Dorina T,si va rog mult sa imi dati un sfat; suntem 4 frati,cel mare casatorit in acelasi judet in alta localitate,celalalt are casa ... (vezi toată discuția)