avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie angajator
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie angajator

Cine ma lamureste cum completez eu , ca si administrator Intreprindere Individuala (prestari servicii instalatii sanitare-termice , solare,etc, la domiciliul clientului ), o declaratie care sa-mi dea voie sa-mi desfasor activitatea in continuare nu numai pentru urgente ci si pentru continuare lucrari sau contractare de lucrari noi pe raza judetului in care locuiesc ? Sunt singur , nu am angajati.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
vlad196938, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad196938 , utilizator 23:12, 31 Martie 2020
Puteti completa : Declarația pe proprie răspundere
[ link extern ] /
Va multumesc , dar este vorba de activitate oficiala , adica nu ma duc sa cumpar ulei, faina , etc. Un act corect 100% ar fi cel de angajator pentru ca eu platesc la stat si ca angajat si ca angajator . Nici una din ordonantele astea nu au explicat la amanunt ce si cum . Sunt lasate foarte multe puncte de interpretare si daca "gasesti" persoana potrivita ti-ai luat amenda sau dosar penal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti bifa pct.1 ... insa puteti intreba la MAI -
Va multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Puteti bifa pct.1 ... insa puteti intreba la MAI -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)
Utilizare cod caen comert ContSters505156 ContSters505156 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi comunicati, va rog frumos, daca pot utiliza urmatoarele coduri CAEN pentru comercializarea anumitor tipuri de echipamente, ... (vezi toată discuția)
Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)