Buna ziua,
Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si cerut o copie de dosar de la executor. Atunci , pentru acea copie , executorul a incheiat un proces verbal de cheltuieli copie dosar. Abia acum in martie , mai exact 18.03.2020 a emis o noua poprire fara somatie la locul de munca. Inainte de asta ultimele acte in dosar fusesera emise in 20.02.2017. Pot invoca prescrierea in cursul executarii in acest caz sau aceasta a fost intrerupta pentru ca mi-a fost emis un proces verbal de cheltuieli copie dosar? Multumesc
Buna ziua,
As aprecia daca ati raspunde la ceea ce intreb. Am fost cu dosarul la un avocat atunci in septembrie si mi s-a spus ca mi se respinge ca tardiva contestatia. Perimarea nu poate fi invocata pe acualul cod chiar daca au trecut 6 luni in nelucrare ci doar daca au tecut 6 luni de cand creditorul a depus o cerere si executorul nu a raspuns . De aceea inteb daca se poate prescriptia conf art 709 prezentat mai sus. Multumesc.