avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna ziua! Referitor la situatia actuala lucrez in domeniul Horeca si firma la care lucrez ne-a trimis acasa dupa ce am semnat o cerere de concediu fara plata la sugestia managerului,cu promisiunea ca daca se vor da fonduri de la guvern vom beneficia si noi!acum ni s-a spus ca este posibil sa nu primim acest ajutor de la stat deoarece firma nu este inchisa pt ca are un magazin de piese auto care nu este inchis!deci noi stam acasa fara nici un venit!este normal sa fim lasati de izbeliste din moment ce exista o lege ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 29 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acel manager v-a indus total in eroare ... legea nu exista pentru ce v-a spus acel manager .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada prenatalului taky_mika taky_mika buna ziua.sunt angajata cu contract pe perioada nedeter.de 7luni.acum sunt insarcinata in 2luni si jum.seful meu a inchis magazinu unde lucram si mi-a propus ... (vezi toată discuția)
Semnarea facturilor mihaicopaci mihaicopaci lucrez electrician la o societate si un amic de-al patronului a lasat o factura si m-a rugat sa o duc la birou ,dar a zis sa o semnez ,eu fiind angajat cu ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in situatia in care mi s-a schimbat o piesa cu una defecta adrian_huned adrian_huned Ce pot sa fac in situatia in care am cumparat o piesa auto de la un magazin de piese, dupa 3 luni piesa sa stricat, am dus-o inapoi si piesa a fost schimbata ... (vezi toată discuția)