avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce pot sa fac in situatia in care mi s-a schimbat o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce pot sa fac in situatia in care mi s-a schimbat o piesa cu una defecta

Ce pot sa fac in situatia in care am cumparat o piesa auto de la un magazin de piese, dupa 3 luni piesa sa stricat, am dus-o inapoi si piesa a fost schimbata dar mi-a dat o piesa defecta, cand m-am dus cu piesa care am primit-o de la ei si era defecta a spus ca este de vina masina mea si nu ei.
Am fost la un control la reprezentanta OPEL. si nu exista nici un scurt sau ceva care sa cauzeze defectarea piesei (singurul lucru este de vina calitatea piesei desi scrie pe ea BOSH)
M-am intors la magazin de unde am achizitionat piesa respectiva si a spus ca desi am garantie la piesa 2 ani conform legii ei nu o mai schimba ca a schimbat una, si ca daca doresc alta piesa trebuie sa cumpar una noua de la ei.
Ce este de facut in situatia cand am documente semnate si stampilate de firma autorizata RAR in care este specificat ca piesa este defecta dar cei de la magazin nu accepta sa-mi mai schimbe piesa.
Ce pot sa fac in aceasta situatie?


Va multumesc,

Cu Stima si consideratie!!!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:46, 7 Noiembrie 2012
In baza documentului de achizitie si cel emis de unitatea autorizata de RAR sesizati oficial ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Mod solutionare refuz garantie piesa digi2012 digi2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: am cumparat o piesa auto noua de la un magazin, cu certificat de garantie(asigurata in ... (vezi toată discuția)