avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comisia persoanelor cu handicap sector 4
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comisia persoanelor cu handicap sector 4

Am avut certificat de handicap grad mediu pe 24 luni pentru cataractă la revizuire mi-a spus că nu mă mai incadrez am dat acte de la doi medici oftalmologi diferiți mi sa spus să-i dau in judecată nu am bani de judecată vă rog să-mi spuneți ce să fac vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:06, 29 Martie 2020
Justiția este singura instituție care poate face dreptate. Altă variantă decât apelarea la justiție nu există.

Nu se cere bani pentru a vă adresa instanței.
Cel mult, plătiți un avocat să va redacteze cererea de chemare în judecată. Știu ca la grad MEDIU primiți doar 60 lei pe lună indemnizație.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie sau grad de handicap ? mistersan20 mistersan20 SALUTARE , diagnositcat cu cataracta inca de la nastere, am fost operat de 3 ori la 11 luni 4 ani si 5 ani.... Acum am 20 ani, cu un ochi nu vad deloc iar ... (vezi toată discuția)
Persoana fara nici un venit evghenii evghenii Buna ziua , mama mea nu a lucrat cu carte de munca niciodata, a avut un ajutor de handicap 232 ron pentru ca este aproape nevazatoare din cauza diabetului ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligat parintele unui copil major cu handicap la intretinerea acestuia? mihaelabmihaela mihaelabmihaela Sunt divortata de trei ani.In tot acest timp,tatal fetei mele-handicap,24 ani-nu a mai contribuit cu nimic,nici macar nu a mai cautat-o,sa o vada.Nu as fi avut ... (vezi toată discuția)