avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stare de urgență în caz de pandemie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stare de urgență în caz de pandemie

In stare de urgență în caz de pandemie e corect ca o firma care vânzări sa te oblige să-ți faci cerere de concediu fără plată și să stai acasă, dar se presupune că ne-ar plăti cu jumătate de normă. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 15:44, 29 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
concediul fără plată este o modalitate de suspendare a contractului individual de muncă la inițiativa angajatului, prin acordul/consimțământul liber și neviciat a ambelor părți, pentru motive expres și limitativ prevăzute de lege, respectiv, studii sau interese personale.
deci n puteți fi obligată la asta și nici nu puteți fi plătită în concediul fără plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi perioada pandemie clahomastreet clahomastreet buna ziua sunt angajata din data de 28.01.2010 la o clinica privata si sunt inca in perioada de proba., Aceasta fiind de 4 luni in cazul meu.Am o fetita de 6 ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu pt. ingrijirea copilului? oanastaci oanastaci Buna seara, doresc si eu sa-mi raspunde-ti la o problema. Momentan, ma aflu in concediu pentru ingrijirea copilului, pana in mai 2008. Am posibilitatea sa pot ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in perioada de somaj tehnic marcu_elena2000 marcu_elena2000 Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema: se poate lua concediul medical dupa ce intri in statutul de asteptare(somaj tehnic) si daca da ... (vezi toată discuția)