avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare program de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare program de vizita minor

In urma cu un an fostul meu sot a obtinut prin sentinta civila un program de vizitare al copilului nostru minor , program care -i da dreptul sa il ia in vacante la domiciliul lui , si de 2 ori pe luna in timpul scolii.De cateva luni acesta nu il mai ia pe copil motivand diverse si banuiesc ca nu il va lua nici in vacanta . El ar trebui sa respecte acea hotarare judecatoreasca sau poate veni dupa bunul lui plac ? Cui ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ally_alex06 , utilizator 15:55, 17 August 2010
carevasazica asa. Nu vi se pare ca legea asta e cam facuta cu piciorul? Sunt in situatia urmatoare:o buna perioada de timp, noi nu am respectat hotararea in sensul ca, fostul si-a vazut fetita cand a solicitat, chiar in afara programului stabilit . Din cauza mojiciei fostului sot, relatiile amiabile intre noi s-au deteriorat (iar) si m-am trezit ca mi-a facut plangere penala ca nu i-am dat fetita! Desi el nu a venit sa o ia conf. progr de vizitare, s-a uitat in calendar si a zis: k la anumite date a venit impreuna cu martori(mincinosi) sa o ia iar eu nu i-am deschis . Mentionez de asemenea ca lucrez in ture de 12/24,12/48, nu am sambata , duminica . Eu trebuie sa muncesc, sa-mi intretin puiul nu sa stau sa vad daca vine sau nu vine ticalosul! OK- n-a venit (ce ma bucur) acum eu si fetita mea ce facem? Trebuie sa stam sa-l asteptam pe el? Se foloseste de acea hot jud numai ca sa ma sicaneze pe mine cu plangeri penale! Si mai e si politistu' lu' peshte! si ma ancheteaza colegii lui de birou! Si martori nu pot aduce pt ca nu se baga nimeni k le este frica de el !!! prin urmare, el ma poate reclama pe mine cand vrea mushchiu' lui iar eu , ca o proasta, tre sa ma prezint la audieri , sa dau n declaratii , sa strang probe k sa ma apar, iar el n-are nicio problema... rade de mine in biroul alaturat impreuna cu colegii!!! se mai numeste asta Lege? Justitie? se pare k astea sunt doar pt shmecheri.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si dreptul la vizite ruximani ruximani Buna ziua, vorbesc in numele fratelui meu, care are probleme cu fosta prietena cu care a trait timp de 4ani si au locuit la dom. fratelui ,rezultand un ... (vezi toată discuția)
2 plangeri la parchet pentru aceeasi fapta? mioara2012 mioara2012 Buna ziua. In urma cu 2 ani, am depus o plangere la Parchet pt ca fostul sot nu respecta hotararea judecatoreasca cu privire la domiciliul copilului. Cand am ... (vezi toată discuția)
Cerere modificare program vizitare minor auvlg auvlg Am divortat in 2006 in urma divortului copilul a fost incredintat mamei si cu asta am fost total deacord. La data respectiva fosta sotie avea domiciliu in ... (vezi toată discuția)