In urma cu un an fostul meu sot a obtinut prin sentinta civila un program de vizitare al copilului nostru minor , program care -i da dreptul sa il ia in vacante la domiciliul lui , si de 2 ori pe luna in timpul scolii.De cateva luni acesta nu il mai ia pe copil motivand diverse si banuiesc ca nu il va lua nici in vacanta . El ar trebui sa respecte acea hotarare judecatoreasca sau poate veni dupa bunul lui plac ? Cui ar trebui sa ma adresez?
carevasazica asa. Nu vi se pare ca legea asta e cam facuta cu piciorul? Sunt in situatia urmatoare:o buna perioada de timp, noi nu am respectat hotararea in sensul ca, fostul si-a vazut fetita cand a solicitat, chiar in afara programului stabilit . Din cauza mojiciei fostului sot, relatiile amiabile intre noi s-au deteriorat (iar) si m-am trezit ca mi-a facut plangere penala ca nu i-am dat fetita! Desi el nu a venit sa o ia conf. progr de vizitare, s-a uitat in calendar si a zis: k la anumite date a venit impreuna cu martori(mincinosi) sa o ia iar eu nu i-am deschis . Mentionez de asemenea ca lucrez in ture de 12/24,12/48, nu am sambata , duminica . Eu trebuie sa muncesc, sa-mi intretin puiul nu sa stau sa vad daca vine sau nu vine ticalosul! OK- n-a venit (ce ma bucur) acum eu si fetita mea ce facem? Trebuie sa stam sa-l asteptam pe el? Se foloseste de acea hot jud numai ca sa ma sicaneze pe mine cu plangeri penale! Si mai e si politistu' lu' peshte! si ma ancheteaza colegii lui de birou! Si martori nu pot aduce pt ca nu se baga nimeni k le este frica de el !!! prin urmare, el ma poate reclama pe mine cand vrea mushchiu' lui iar eu , ca o proasta, tre sa ma prezint la audieri , sa dau n declaratii , sa strang probe k sa ma apar, iar el n-are nicio problema... rade de mine in biroul alaturat impreuna cu colegii!!! se mai numeste asta Lege? Justitie? se pare k astea sunt doar pt shmecheri.....